60 db-os kéthegyű filctoll készlet – professzionális – rajzoláshoz és szövegkiemeléshez

6 990 Ft4 490 Ft

-36%Új
Cikkszám: GM-Touch60PcsKategóriák: , , ,

Színes filctollak hatalmas készlete . A gyönyörű kétoldalas filctollak fontos információk kiemelésére , rajzolásra és tanulásra is szolgálhatnak. A színes markerek 60 darabos készletben megfelelnek még a legigényesebb emberek elvárásainak is, akiknek széles színválasztékra, hatékonyságra és átlagon felüli minőségre van szükségük .

60 színes jelölőfilc rendben történő tárolása meglehetősen nehéz lehet, ezért a készlet egy nagyon praktikus, fekete cipzáras tokot tartalmaz. A kétoldalas szövegkiemelők könnyen tárolhatók benne, de szükség esetén hordozhatóak is, az elvesztés veszélye nélkül.

A magas minőségű filctollak két különböző heggyel rendelkeznek, ami jelentősen megkönnyíti a használatukat. Az egyik hegy kerek, és tökéletes lesz keskenyebb vonalakhoz, íráshoz vagy aláhúzáshoz. A második ferde és vastagabb, ezáltal rajzolást, színezést és szövegkiemelését teszi lehetővé.

Ezeket a gyönyörű színű filctollakat tartósságuk és hatékonyságuk teszi ellenálhatatlannáa rajzolás szerelmeseinek számára. Nagyon hatékony patronnal rendelkeznek, így nem kell aggódnia, hogy néhány használat után megszáradnak és kifogynak.

A kétoldalas szövegkiemelők ekkora készletben nagyon jó ajándékok lesznek nem csak egy gyereknek, hanem a fontos információkat bejelölve tanuló diáknak, illetve annak is, aki szabadidejét rajzolással tölti. A filctollak otthoni tanuláshoz vagy irodai használatra is nagyszerű lehetőséget kínálnak.

A termék jellemzői:
Grafikai filctoll készlet
60 darabos szett
Szín kódolt filctollak
Rajzoláshoz, illusztráláshoz, formatervezéshez
Fekete hordozótáskában
Kéthegyű kialakítás
0,1 cm és 0,6 cm hegyek
Filctollak mérete: 15 cm
Szett mérete táskában: 17 x 10 x 16 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„60 db-os kéthegyű filctoll készlet – professzionális – rajzoláshoz és szövegkiemeléshez” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom + tizennégy =