Többfunkciós vezeték nélküli RGB LED lámpa hangszóróval, bluetooth kapcsolattal Időkijelzés és ébresztőóra funkció

12 990 Ft

Új

Többfunkciós vezeték nélküli hangszóró: Ez a vezeték nélküli töltő hangszóró nemcsak kiváló hangminőséggel rendelkezik, hanem számos praktikus funkciót is magában foglal. RGB lámpa hangszóró vezeték nélkül csatlakozik bármilyen kompatibilis eszközhöz, például telefonokhoz, táblagépekhez és számítógépekhez, így bármikor és bárhol élvezheti a kiváló minőségű zenét.
Színes hangulatfények:

Ez a vezeték nélküli töltős hangulatlámpa 13 féle beépített színes hangulatlámpával rendelkezik, és különféle fényeffektusokat választhat preferenciáinak és jeleneteinek megfelelően. Legyen szó buliról, családi összejövetelről vagy kikapcsolódásról, a vezeték nélküli töltőlámpa kellemes hangulatot tud teremteni.
Időkijelzés és ébresztőóra funkció: A vezeték nélküli töltőlámpa átlátszó LED kijelzővel van felszerelve, amely képes megjeleníteni a pontos időt, így bármikor nyomon követheti az időt. Ugyanakkor a vezeték nélküli töltőlámpa ébresztő funkcióval is rendelkezik, és több ébresztőóra is beállítható, hogy minden reggel időben ébredjen.
Vezeték nélküli töltés funkció: A vezeték nélküli töltő hangszóró vezeték nélküli töltési funkcióval is rendelkezik. Csak egy kompatibilis mobiltelefont kell elhelyeznie az intelligens hanggép töltőterületén a vezeték nélküli töltés végrehajtásához, így nincs szükség nehézkes töltőkábelekre, és mobiltelefonját folyamatosan töltve tarthatja.

Többfunkciós vezeték nélküli töltő hangulatlámpa: Nem légköri lámpa, hanem 15 W-os gyors vezeték nélküli töltés, Bluetooth hangszóró, zene, alvó lámpa, ébresztő lámpa, légkör lámpa, éjszakai lámpa, vakító fényhatás, Bluetooth audio, óra, ébresztő óra stb. Használhatja ezt a nagyszerű lámpát, amikor dolgozik, tanul, olvas és alszik. Nagyon kényelmes.
Tompítható hangulatfény: Kattintson az izzó gombjára a 10 fényszín mód (egyszínű, kétszínű versenyló, háromszínű versenyló és hétszínű versenyló) váltásához. A többi 256 mód és 16 millió fényszín állítható be a linkelt alkalmazáson keresztül. A világítás fényereje fokozatmentesen állítható, és a fény fokozatosan világos vagy sötét lesz. Bármilyen jelenetben megfelel a világítási követelményeknek.
15 W-os gyorstöltő: A 15 W-os vezeték nélküli gyorstöltővel ennek a hálószobás lámpának a töltési sebessége sokkal gyorsabb, mint te. Ezt a lámpát bárhol használhatja, ahol mobiltelefonja töltésére van szüksége, például éjjeliszekrényben, hálószobában, nappaliban, otthon és irodában. Ez igazán praktikus.
Óra funkció: Beépített óra funkció, ez az asztali lámpa kényelmes, hogy bármikor ellenőrizhesse az időt munka, tanulás, olvasás és alvás közben. A lámpatalp ABS-ből készült, ami nem jó dekoráció számodra, de jó ajándék is.
Termék mérete: 240x230x80mm/9,44×9,05×3,14 hüvelyk

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Többfunkciós vezeték nélküli RGB LED lámpa hangszóróval, bluetooth kapcsolattal Időkijelzés és ébresztőóra funkció” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz − öt =