Premium Led star 360 LED-es kül- és beltéri vízesés fényfüzér 8 üzemmóddal – színes

14 990 Ft8 990 Ft

-40%Új
Cikkszám: KR-LedStar360LcKategóriák: , ,

Közelednek az ünnepek, amikor mindenki fényben pompázó díszítésbe öltözteti otthonát, kertjét, üzletét, irodáját.
Ez a ledes fényfüzér remek hangulatot teremt, legyen szó bármilyen helyiségről vagy kertről!

Volt már igazán tartós, praktikus, látványos és strapabíró karácsonyi fényfüzéred, ami a hozzád látogató rokonok figyelmét is felkeltette?
Bemutatjuk neked a Premium Led star-t, ami ezt a négy tulajdonságot magában hordozza.
Ne csak a fád, a világításod is legyen első osztályú!
Ezentúl nem kell órákat töltened sem a díszítéssel, sem az égősor leszedésével, hiszen ez a fényfüzér gabalyodás és törésmentes.

A díszítés így kevesebb, mint 3 perc alatt elkészülhet!

LED technológiával, hogy ne fogyasszon sok áramot és akár egészeszen Szentesétől Vízkeresztig éghessenek a fényei.

A fényfüzér kül- és beltéren egyaránt használható 360 energiatakarékos LED izzóból áll, közvetlen 230 V-os csatlakozóval.
A kültéri fényfüzér izzóinak köszönhetően éjjel is meg tudd csodálni a kert szépségét.
HASZNÁLHATÓ ÁLLAPOT – A lámpafüzér hosszú használat után sem melegszik fel. Alacsony feszültséggel működik, így nincs áramütés veszélye. Nagyon biztonságos mindenki számára, gyermekek és háziállatok számára.
IP44 VÍZÁLLÓ – Az IP44 vízálló kialakításnak köszönhetően a lámpák ellenállnak az esőnek. Tökéletes kültéri és beltéri dekorációhoz, ideális kültéri esküvői, fesztivál-, előadás- és ünnepi dekorációhoz.
IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ ÉS 8 VILÁGÍTÁSI ÜZEMMÓD – Hosszan megnyomva aktiválja az időzítő funkciót, a lámpák 6 órán keresztül világítanak és 18 órán át kikapcsolnak. Addig folytatódik, amíg ki nem kapcsolják.

VILÁGÍTÁSI MÓDOK
8 világító mód: 1. kombinált, 2. fényhullám, 3. egymást követő, 4. izzó, 5. villanó, 6. keresztfény, 7. szikrázó, 8. fix világítás
KÖNNYŰ TELEPÍTÉS – Nincs szükség összeszerelésre. Használja az adaptert a csatlakoztatáshoz és a bekapcsoláshoz. Kényelmesen felakasztható beltérre és kültérre is, például falakra, hálószobákra, teraszokra, kerítésekre, ablakokra, ajtókra, mennyezetre.

Először akassza fel a nagy csillagot a fára vagy az eresz alá, majd helyezze a földre vagy fára formának megfelelően vagy véletlenszerűen. Úgy néz ki, mint a pislákoló csillagok az éjszakai égbolton. Gyönyörű kiegészítője lesz az ünnepi szabadtéri dekorációnak!

Beltéren karácsonyfára is pillanatok alatt felhelyezhető.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Premium Led star 360 LED-es kül- és beltéri vízesés fényfüzér 8 üzemmóddal – színes” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz + 8 =