Perfect Curls Forgó, vezeték nélküli elektromos, automatikus hajcsavaró, hajgöndörítő

14 990 Ft7 990 Ft

-47%Új
Cikkszám: KR-PerfectCurlsKategóriák: ,

Az automatikus göndörítő a tökéletes új csúcstechnikai hajformáló eszköz azok számára, akik nem szeretik használni a hagyományos vezetékes göndörítőket.

A tökéletes fürtök létrehozásának leggyorsabb módja!

Szereti a gyönyörű göndör hajat, de a szokásos göndörítés túl sok időt vesz igénybe?

A Perfect Curls automatikus hajcsavaró a legújabb termék, amely gyönyörű és hosszan tartó fürtöket hoz létre másodpercek alatt.

Egy egyszerű gombnyomással a hajcsavaró az egyenes hajtincset tökéletes hajfürtté változtatja.

A fürtök elkészítésének gyors és hatékony módja az X-Curls hajcsavaróval lehetővé teszi, hogy fürtöket ne csak különleges alkalmakkor, hanem minden nap viseljen!

3 fűtés / 4 időzítő Beállítások, amelyek lehetővé teszik, hogy feszes, laza fürtöket és hullámokat hozzon létre bármikor, bárhol, az Automatikus kikapcsolás funkcióval;

Automatikus kikapcsolás funkció ~ Az egység 15 perc elteltével automatikusan kikapcsol, ha bekapcsolja és tétlen állapotban marad, hogy megőrizze az akkumulátor élettartamát.

Intelligens rendszer: A vezeték nélküli automatikus hajgöndörítő szabadon beállíthatja a hőmérsékletet (150 ° C, 160 ° C, 170 ° C, 180 ° C, 190 ° C, 200 ° C), hajgöndörítési időt (8S, 10S, 12S, 14S, 16S, 18S )és a fürtök irányát (balra vagy jobbra).

USB bemenet és kimenet: Körülbelül 4,5 óra szükséges a göndörítő feltöltéséhez. Legfeljebb 60 percig használható, és 5000 mAh lítium-ion akkumulátort használ, miközben energiabankként is használható.

6 HŐMÉRSÉKLET OPCIÓK& IDŐZÍTŐ;150 ° C – 200 ° C hőmérsékleti beállítások és 8-18 másodperc időtartamú automatikus hajgöndörítő időzítők, amelyek lehetővé teszik a tökéletes laza vagy feszes fürtök kialakítását, ezzel sok időt megtakarítva.

A legújabb kétirányú forgatástechnológiával csak be kell állítania a forgás irányát és be kell helyeznie a hajat a tökéletes fürtök elkészítéséhez. Könnyen kezelhető.

Egyedi vezeték nélküli kialakítás bármikor, bárhol használható.

Az 5000 mAh nagy kapacitású akkumulátor 60 perc hosszú felhasználási időt biztosít, és feltöltheti vele közben a mobiltelefonját, hogy elkerülje a telefon lemerülését vészhelyzet esetén.

A hajgöndörítő növényi fehérjével van bevonva, amely hatékonyan helyrehozhatja a sérült hajat, és puhábbá és simábbá teszi.

Az LCD hőmérséklet-kijelző testreszabható hajformázó élményt biztosít, miközben elkerüli a szükségtelen hőkárosodást.

A kicsi és kifinomult forma, valamint a csúszásmentes markolat kialakítása megkönnyíti a göndörítő használatát.

A Perfect Curls hajgöndörítő kicsi méretű és könnyű, ami miatt kényelmesen hordozni. Használhatja, például utazás alatt, tornateremben, randevúk alkalmára és így tovább.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Perfect Curls Forgó, vezeték nélküli elektromos, automatikus hajcsavaró, hajgöndörítő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 2 =