Növény nevelő LED lámpa 3 fejű Flexibilis, Csíptethető USB DC 5V

6 990 Ft

Új
Cikkszám: KR-DelGrowLight3LKategóriák: ,

Flexibilis LED-es beltéri Növény nevelő Led lámpa a beltéri kertészkedésbe, jelentős lépést tesz a virágzó növények fenntarthatóbb és hatékonyabb termesztése felé. Ezzel az innovatív világítási rendszerrel optimális növénynövekedést érhet el, miközben minimalizálja az energiafogyasztást és a hőtermelést.

Miért jó a Flexibilis LED-es beltéri Növény nevelő lámpa?

Adaptív megvilágítás: Rugalmas LED-paneljeinket úgy tervezték, hogy utánozzák az ideális fényspektrumot a növények növekedésének minden szakaszában, a csírázástól a virágzásig. Nézze meg, hogyan virágoznak növényei ebben az egyedi megvilágításban.

Energiahatékony ragyogás: A hagyományos növekedési lámpák gyakran túl sok energiát fogyasztanak és hőt termelnek. LED-es termesztőlámpáink energiahatékonyak és minimális hőt bocsátanak ki, így kényelmes környezetet biztosítanak növényei számára.

Sokoldalú és állítható: Ön irányít. LED-es növekedési lámpáink könnyen állíthatóak, hogy megfeleljenek a különböző növénytípusoknak és különböző növekedési szakaszoknak. Az üzem világítási élményének testreszabása még soha nem volt ilyen egyszerű.

Egészséges és virágzó növények: Tapasztalja meg a felgyorsult növekedés, a buja növényzet és az élénk virágzás varázsát, mindezt LED-es növekedési lámpáinknak köszönhetően.
Tulajdonságok, amelyek elősegítik a sikert
Rugalmas kialakítás : LED paneljeink meghajlanak és alkalmazkodnak a növény igényeihez, így biztosítva, hogy a levél ne maradjon a sötétben.
Fenntartható megtakarítás : Energiahatékony LED-technológiánk segítségével figyelje villanyszámlája csökkenését.
Alacsony hőkibocsátás : Mondjon búcsút a perzselő meleg termőhelyiségeknek. LED-es lámpáink hűvösen tartják a dolgokat.
Egész éves növekedés : Ne kötődj az évszakokhoz. Növénylámpáinkkal egész évben gondozhatja beltéri kertjét.

 

A beltéri kertészeti kiválóság
Akár tapasztalt kertész, akár csak most kezdi a beltéri kertészkedést, a rugalmas LED-es beltéri növekedési lámpánk a kulcsa növényei sikerének. Érje el álmai kertjét, akár otthona kényelmében.

Táplálkozzon, növekedjen és gyarapodjon a hatékony és adaptív világítás erejével. Emelje fel beltéri kertjét a Flexible LED Indoor Grow Light segítségével. Fedezze fel a kertészet jövőjét a Perfect Dealznál még ma.

Termék leírás
Állítható LED-es növekedési fény, állítható időzítő, állvány vagy kapcsok
LED állítható növekedési fény, 3700K – 4000K LED 3 vilagitás mód és fény ereje is állitható
Állítható időzítő 3,6,9 óra,
Csíptető

Az összeszerelt termék méretei (H x Sz x Ma)
6,69 x 4,33 x 12,20 hüvelyk – Inches

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Növény nevelő LED lámpa 3 fejű Flexibilis, Csíptethető USB DC 5V” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × kettő =