Napelemes vezeték nélküli IP kamera + szolár panel, HD 2MP IP66

39 990 Ft25 990 Ft

-35%

Szeretne távolról megfigyelni olyan területeteket, ahol nincs áramforrás, de nincs kedve rendszeresen feltöltenie kameráit? Semmi probléma! Csupán WiFi kapcsolatra lesz szüksége, és máris követheti a kamera képét, a szolár panel pedig gondoskodik a készülék áramellátásáról.

Nincs szükség áramforrásra

Cikkszám: KR-SolarCameraandPanelKategóriák: ,

Szeretne távolról megfigyelni olyan területeteket, ahol nincs áramforrás, de nincs kedve rendszeresen feltöltenie kameráit? Semmi probléma! Csupán WiFi kapcsolatra lesz szüksége, és máris követheti a kamera képét, a szolár panel pedig gondoskodik a készülék áramellátásáról.

Nincs szükség áramforrásra

Nincs szükség kábelekre

Kétirányú audio: hallhatjuk, mi történik, és a készüléken keresztel kommunikálhatunk is

Applikáció segítségével távolról is elérhető a kamera képe (A dobozon található QR kód beszekennelésével érhető el az applikáció, vagy keressünk rá a “Mycam” névre AppStore-ban vagy Google Play-ben)

Személyes adatok védelme a felvételek titkosításával

Felvétel Micro SD kártyára lehetséges (max. 64 GB)

Mozgásérzékelés: mozgás esetén a kamera rögzíti az eseményeket, és figyelmeztetést is küld készülékünkre

Infravörös ledekkel, éjjellátó

Tartozék fali tartókonzollal, elforgatható 360°-ban

Kültérre is alkalmas, IP66 védettség

Akkumulátor: 18650 Lithium elem

Képméret: 2MP

Maximum felbontás: 1920*1080P

WiFi Protokol: 2,4GHz, IEEE 802.11 b/g/n

Érzékelési távolság és szög: 0-12m, 120°

Képi lefedettség: 0-15m, 90°

Működési hőmérséklet: -10°C és 60°C között

Felvett teljesítmény: 2W nappal, 3W éjszaka

A telepítés lépései:

 

A dobozon található QR kód beszekennelésével érhető el a működéshez szükséges applikáció, vagy keressünk rá a “Mycam” névre AppStore-ban vagy Google Play-ben

Telepítsük az alkalmazást

E-mail címünkkel vagy telefonszámunkkal hozzunk létre az alkalmazásban egy felhasználói fiókot

A kamera alján található fedőlap leszerelése után helyezzük be a TF/micro SD kártyánkat a kártyaolvasó slotba (ajánlott a memóriakártyát előtte formázni)

A kapott elemeket helyezzük be a készülékbe, ekkor a kamera rögtön bekapcsol. Amennyiben nem, nyomjuk meg a TF kártyaolvasó felett bal oldalt található bekapcsoló gombot. A bekapcsolt állapotot a kamera lencse melletti LED jelzi. Bekapcsoláskor először zöld fényt fogunk látni, majd villogó pirosat, ez jelzi a rendszer felállását. Amennyiben ez nem történik meg, nyomjuk meg a TF kártyaolvasó felett jobb oldalt található reset gombot 5 másodpercig, hangjelzésig.

Szereljük vissza a fedőlapot

Nyissuk meg a Mycam applikációt, és válasszuk ki az ‘Add Device’ (Készülék hozzáadása gombot). Válasszuk ki a Wi-Fi Camera opciót, ekkor az applikáció átirányít a telefon WiFi beállításihoz, itt válasszuk ki a Mycam előtaggal rendelkező hotspotot. Térjünk vissza az applikációba, kattintsunk a megjelenő képre, és ezzel hozzáadtuk a kamerát az applikációhoz.

Ekkor a WiFi konfiguráció következik, az applikáció felajánlja, hogy állítsuk be a vezeték nélküli hálózatot (Configure Network), itt kattintsunk a Configure gombra. Válasszuk ki a használni kívánt WiFi hálózatot és írjuk be annak jelszavát, és nyomjuk meg a Confirmation Setting gombot. Várjunk kicsit, míg a kamera csatlakozik a routerhez. A sikeres csatlakozást hangjelzés jelzi.

Az applikációban ezután számos beállítás közül választhatunk, legyen szó értesítésekről, felhasználók hozzáadásáról vagy a kamera képének megtekintéséről

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Napelemes vezeték nélküli IP kamera + szolár panel, HD 2MP IP66” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 1 =