Anyaga: Minőségi 18/10 rozsdamentes acélötvözet/ 11 rétegű, súlyos szendvicstalp
Tartalma:
- · 1,6 literes lábas fedővel: átmérő 16 cm
- · 1,6 literes nyeles lábas fedővel: átmérő 16 cm
- · 3,7 literes lábas fedővel: átmérő 20 cm
- · 6,8 literes lábas fedővel: átmérő 24 cm
- · 2,7 literes mély serpenyő fedővel: átmérő 24 cm
- · Párolóedény: átmérő 20 cm
- · Vákumos tetővel: átmérő 20 cm
- · Vákumos fogantyú
- · 2 db bakelit alátét
Nyél: Fém fogókkal/termofejes (hőmérős)fém fedőkkel
Súly: 12140 gr
Az edények főzés közben egymásra rakhatók, hogy átvegyék egymástól a hőt.
Gáz/ Villany/ Indukciós tűzhelyeken használható.
Az első használatba vétel előtt meleg, szappanos vízzel mosd el az edényeket.
A rozsdamentes acélból készült termékek esetében ne használj citromsav
tartalmú tisztítószert, mert károsítja az antioxidációs réteget, ami korrózióhoz vezethet.
A korrózió könnyen eltávolítható jó minőségű, rozsdamentes acéltisztítóval.
A túlhevítés kék, illetve aranybarna foltok megjelenéséhez vezethet.
Az elszíneződés nem befolyásolja az edények teljesítményét, és rozsdamentes
acéltisztító-szer segítségével a foltok eltávolíthatók
Víz nélküli főzésnél soha ne tegyél majdnem üres edényt a főzőfelületre,
legalább egyharmadig töltsd az edényeket!
A thermo gomb mosogatógépben nem tisztítható!
A thermo gomb maradjon kissé laza az edény felületén, mert ha túl szoros, belül
könnyen eltörhet. A thermo gombok helyes alkalmazással hosszú élettartamúak.
Tipp:
Használat elött a belső, többnyire az élelmiszerrel érintkező részét, és a fedők alját
étolajjal, olívaolajjal alaposan ki kell kenni, és kb. 30 percet állni kell hagyni.
Ez a kis eljárás óriási jelentőségű a rozsdamentes edények, kedvező
felületi tulajdonságainak megőrzésében.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.