Always fresh élelmiszer tároló vákuum tasak vákuumpumpával

6 990 Ft3 490 Ft

-50%

Elfogyott

Cikkszám: TV-AlwaysFKategóriák: , ,

Ön szerint a magyar háztartásokban tárolt élelmiszerek hány százaléka kerül végül a kukába a nem megfelelő tárolás miatt?

Mondjon nemet a felesleges pazarlásra a forradalmi Always fresh vákuum-rendszer segítségével!

Időt, helyet, és rengeteg pénzt spórolhat!

Az Always fresh vákuum-rendszer segítségével akár 10-szer tovább tarthatjuk frissen az élelmiszereket, függetlenül attól, hogy hűtve vagy hűtés nélkül tároljuk őket.

Hogyan lehetséges ez? Az Always fresh vákuum-technológiájának köszönhetően a legkülönfélébb érelmiszereket tárolhatja könnyedén, legyen szó akár gyümölcsről, húsról, halról, vagy akár a friss és ropogós kenyérről.

Miért választják vásárlóink Vac’n Pack vákuum-rendszert?

– a vákuumpumpa segítségével pillanatok alatt vákuumot hozhat létre a tasakokban.

– az újrafelhasználható frissen tartó tasakok piaci ára már önmagában egy vagyon lenne, de itt a csomag részei – összesen 6 db zacskó, 2 méretben lesz az Öné!

– a speciális „légcsatorna-technológia” a forradalmi fejlesztés, amiben az Always fresh különbözik a hagyományos vákuumos hegesztőktől: ezzel azonnal újrafelhasználhatóvá válnak a tasakok, és nem kell egy használat után kidobnia őket, mint egy hagyományos eszköz esetében

A tasakok használhatóak a frissen tartás mellett tízórais zacskóként, vákuumozáshoz és természetesen fagyasztáshoz is – így szinte minden élelmiszertárolással felmerülő gondot megold, ráadásul rengeteg pénzt is megtakarít. Gondoljon csak a sok megromlott, kidobott ételre… És az Always fresh-el el is felejtheti őket!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Always fresh élelmiszer tároló vákuum tasak vákuumpumpával” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − kilenc =